Kvinde

 

Jeg har før været til hypnose ved en nyuddannet for et par år siden, som bestemt ikke var en tilfredsstillende oplevelse, da jeg ingen forandring følte bagefter.
Det har for mig været en rigtig god oplevelse hos Allan - mod forventning! Hypnosen foregik i hyggelige omgivelser i et lille fortroligt værelse, man hører kun Allans blide stemme, og man bliver så afslappet. Det er noget af en oplevelse, hvor man finder frem til ting, man slet ikke havde regnet med forårsagede sit "problem". Da jeg gik derfra følte jeg en lettelse i hele kroppen, og følte mig bedre tilpas. Mit "problem" - jalousi - er selvfølglig noget, jeg stadig skal være opmærksom på og bearbejde, men det har helt klart hjulpet og givet mig en god start i mit arbejde med mig selv. Jeg siger tusind tak til Allan, og kommer gerne igen!

 

 

Mand 60 år

 

Til Dig vil jeg sige tak for hypnosen.

Af forskelige årsager havde jeg brug for hjælp, kroppen var fyldt af dæmoner.

Viste til sidst ikke hvad jeg skulle gøre, hvor du tilbudte jeg skulle prøve en gang hypnose, det er ellers noget jeg ikke havde den store tro på, jeg mente ikke jeg kunne hypnotiseres, men var så langt ude at jeg ville prøve, var også selv klar over at jeg skulle være 100 prosent med på det, og jeg kunne mærke at det var sket et eller andet, jeg kan ikke sige dig hvad det var, og nu et halv år senere, har jeg det betydeligt bedre i kroppen.

 

Så kan kun anbefale dig, til hjælp, hvis man har brug for det, endnu en gang tak.

 

Kvinde 17 år

 

"Før jeg kom i hypnose følte jeg mig utilpas i forsamlinger, hvor jeg ikke kendte nogen, og blev på den måde usikker, og turde ikke sige min mening i visse sammenhænge. Samtidigt syntes jeg, at det var mærkeligt når der var nogen der ville snakke med mig, fordi jeg følte mig usikker, på grund af min vægt og udseende.

Det var stort set det som hypnosen tog udgangspunkt i. Før var jeg meget skeptisk og troede overhovedet ikke på, at det skulle give nogen virkning, men jeg er blevet sådan okay godt overrasket. Selvfølgelig er der ikke sket nogle store forandringer, som man virkelig kan se eller den slags. Men alligevel kan jeg mærke på mig selv og min selvtillid, at jeg i nogle sammenhænge kan sige min mening og være en smule mere selvsikker end hvad jeg har været tidligere."

 

Kvinde 40 år

 

 

"I foråret var jeg så uheldigt at falde og pådrage mig 5 grimme brud i mit venstre underben og knuse min venstre ankel. Skaden krævede en lang operation, hvor fik jeg indsat et langt søm gennem underbenet samt flere skruer i anklen for at holde den sammen. Lægernes prognose var at jeg skulle gå i 12 uger uden at støtte på benet og at jeg formentlig aldrig ville komme til at løbe en Maraton igen. Løb har ellers været min store passion, men skruerne i anklen ville gøre det umuligt at løbe længere ture og skaden var så omfattende at de ikke kunne pilles ud uden at anklen blev ødelagt.
I den forbindelse blev jeg gjort opmærksom på konceptet super fast healing, hvilket går ud på at påvirke underbevidstheden og dermed kroppen, til gennem hypnose at hele sig selv.
Jeg havde aldrig tidligere prøvet at blive hypnotiseret men var åben for at prøve det.
Allerede under den første session oplevede jeg en utrolig forandring i venstre ben, det blev meget varmt og jeg havde en klar fornemmelse af at det "arbejdede" i benet. 
Samtidig havde jeg haft en sovende fornemmelse i de første 2 tæer på venstre fod siden operationen for 5 uger siden, som fuldstændig forsvandt og ikke kom igen.
Vi blev i fælleskab enige om at prøve en session mere, for at hjælpe helingsprocessen på vej og også under den anden seance skete der mærkbare forandringer. 
Nu var det hele kroppen der reagerede på behandlingen ved at arbejde målbart. Puls, blodtryk og vejrtrækningen steg mærkbart og efter at jeg kom til mig selv, var jeg fyldt med energi og svedig som efter en løbetur.
Efter 7 uger kom jeg til røntgen kontrol på sygehuset med en efterfølgende lægesamtale og der var sket utrolige fremskridt. Helingsprocessen var så langt fremskeden at jeg måtte støtte fuldt ud på benet og samtidig var lægen optimistisk mht at jeg på et tidspunkt ville kunne få fjernet skruerne i anklen og derefter begynde at løbetræne igen.
Jeg er ovenud lykkelig og dybt taknemmelig for hvad hypnoseterapien har gjort for min helingsproces.

Jeg startede kort efter op i et genoptræningsforløb hos den kommunale fysioterapi og i den forbindelse skulle jeg begynde at tage mine første skridt med fuld belastning på venstre ben og ankel.
Her oplevede jeg så en tilstand af angst for at lægge vægt på det opererede ben. Jeg turde ganske enkelt ikke stole på at mit venstre ben ville kunne bære mig og fik svedeture, hjertebanken og brød grædende sammen. Mit hoved kunne ganske enkelt ikke følge med kroppens hurtige heling.
Også her kunne hypnose hjælpe mig. Vi havde en 3. session hvor jeg i underbevidstheden blev ført tilbage til den dag uheldet skete. Her reagerede jeg ved at blive ked af det men erkendte også, at der ikke var noget jeg kunne have gjort, for at undgå det grimme fald.
Derefter blev jeg ført længere frem i tiden, hvor jeg igen kunne både gå og løbe uden at være bange for om mit ben nu kunne holde. Jeg følte en ro og en tryghed som gav mig selvtilliden tilbage. En erkendelse af at mit ben ikke ville svigte mig igen.
En lille time efter tog jeg mine første skridt og det er gået fremad lige siden. Jeg er nu 10 uger henne i helingsforløbet og har sprængt alle de rammer som lægen havde opstillet for mit helingsforløb.
Jeg er dig dybt taknemmelig for al din hjælp Allan og kan varmt anbefale dig."

 

 

Mand på ca 20 år

 

"Jeg havde i længere tid ikke har haft lyst til at gå i skole mere, og mine karakterer var meget dårlige. Derefter fik jeg at vide, at Allan kunne hypnotisere og få min lyst til at lære tilbage igen, så jeg kunne få rettet op på mine karakterer. Jeg fik så en omgang hypnose hos Allan, hvorefter jeg har fået en lidt anden opfattelse af skolen. Mine karakterer er steget, og det er mit humør også."

 

 

Mand midt fyrrerne.

 

"Thank you Allan for the chance to experience your obvious skill in hypnotherapy. I have been smoke free since you gave me the session. i continue to feel no urge to smoke and hope to continue this smoke free path for many years to come. thank you once again sir, Gordon Hall."

 

 

Kvinde 18 år - Angst for at være alene.

 

"Før jeg kom i behandling, var jeg meget bange for at være selv. Angsten var ved at tage over i mit liv, og frygten stod i vejen for mange ting, som jeg ellers gerne ville. Under hypnosen fandt vii i fællesskab ud af, hvad jeg frygtede, og jeg fik derefter hjælp til at bearbejde angsten. Efterfølgende følte jeg, at jeg stod tilbage med en helt ny livsglæde og livskraft, som nu stadig vokser inden i mig, her nogle uger efter behandlingen.

 

 

Kvinde, midt fyrrerne - ønsker hjælp til sukkertrang.

"En spændende og dyb oplevelse, som jeg ikke ville have været foruden. Jeg har følt mig i trygge hænder under hele forløbet, og føler jeg har fået omprogrameret det, som jeg gerne ville ændre i mit liv. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Allan."

 

Ung mand 15 år - ingen lyst til skolen.

"Jeg kunne ikke koncentrere mig i skolen, og blev foreslået hypnose. Jeg var ikke sikker på at hypnose kunne hjælpe, men jeg valgte at prøve det. Hypnosen var spændende, og det var utroligt at prøve at være i trance og næsten sove, men alligevel kunne huske alt hvad vi snakkede om.

I skolen har jeg bagefter haft nemmere ved at følge med i timerne, så jeg er glad for at jeg gjorde det. Tak for en rigtig god oplevelse."

 

Kvinde 60 år - lavt selvværd.

"Du skal vide, at jeg har været utrolig glad for, at du har hjulpet mig, med at få mit selvværd tilbage - og dette efter èn gang hypnose.

Det har været grænseoverskridende for mig, men der har været helt fantastisk og alt værd.

Jeg er glad, og på vej det rigtige sted hen.

Det er rart at vide, at man kan få hjælp, når man har brug for det.

Tak for det Allan"